top of page
ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met ‘Quarantaine Academie Juliette Tulkens’ afsluit. Voordat je je opgeeft voor een cursus verzoek ik je om deze goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Maak je geen zorgen, het zijn standaard voorwaarden, maar wel goed om even door te lezen.

 

2. Inschrijvingen voor een cursusronde 

2.a. Nadat ik je inschrijving via de website van de Quarantaine Academie of per mail heb ontvangen, krijg je per mail een ontvangstbevestiging en een factuur. Na betaling van de factuur krijg je een plaatsingsbevestiging die je inschrijving definitief maakt.

2.b. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

2.c. Per cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 6 en 9 deelnemers per cursus.

2.d. Wanneer de cursus al vol is dan kun je je gegevens achterlaten zodat ik je kan benaderen als er een afmelding is, of voor de inschrijving van een nieuwe cursusronde. Er is geen wachtlijst/ reservelijst. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

2.e. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. Voor iedere cursus moet je je opnieuw inschrijven. Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een plaats.

3. Afmelden door de deelnemer voor een gehele cursusronde of een enkel cursusmoment (en daarbij de mogelijkheden tot inhalen)

3.a. Afmelden voor een cursusronde dient via e-mail te gebeuren.

3.b. Bij afmelding voor een cursusronde wordt er €50,- aan administratiekosten ingehouden.

3.c. Afmelding voor een cursusronde: Bij afmelding tot 3 weken (21 dagen) voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten. Bij annulering tussen 21 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd.

Bij het niet verschijnen tijdens de cursusronde, wordt ook geen geld teruggeboekt.

3.d. Mocht je een keer niet naar de cursus kunnen komen, meld het even. Je kunt per cursusronde van 12-16 cursusmomenten maximaal 2 keer inhalen/ wisselen door een keer met een andere cursus mee te doen, mits je je tijdig (vóór de cursus) hebt afgemeld en er genoeg plek is. Bij cursusrondes van 8 tot 11 cursusmomenten kun je maximaal 1 cursusmoment inhalen/ wisselen op een ander moment. Een cursusmoment dient ingehaald te worden in dezelfde cursusronde.

Bij het niet verschijnen tijdens de cursus, wordt geen geld teruggeboekt.

4. Annulering of verplaatsing door Juliette Tulkens

4.a. Juliette Tulkens is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden cursus te annuleren. Mocht een cursusronde geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

4.b. Juliette Tulkens is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de cursusronde de datum van een cursusronde te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

4.c. Juliette Tulkens is gerechtigd bij ziekte zich te laten vervangen door een andere docent of de aangeboden cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de les verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

4.d. De cursus vindt alleen plaatst mits er minimaal 4 deelnemers zijn. Bij minder deelnemers kan de cursusronde niet doorgaan.

5. Betaling

5.a. De deelnemer dient de factuur van het cursusgeld over te maken binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Pas na betaling van het cursusgeld zijn inschrijving en plaatsing definitief. Het cursusgeld moet dus vóór de aanvang van de cursus betaald zijn. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk.

bottom of page