IMG-9539 (1).JPG
ALGEMENE VOORWAARDEN

1. Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elke overeenkomst die je met ‘Quarantaine Academie Juliette Tulkens’ afsluit. Voordat je je opgeeft voor een cursus verzoek ik je om deze goed door te lezen. Door je aan te melden geef je aan met de algemene voorwaarden akkoord te gaan. Maak je geen zorgen, het zijn standaard voorwaarden, maar wel goed om even door te lezen.

 

2. Inschrijvingen voor een cursus(ronde) 

2.a. Nadat ik je inschrijving via de website van de Quarantaine Academie of per mail heb ontvangen, krijg je per mail een ontvangstbevestiging en plaatsingsbevestiging die je inschrijving definitief maken. Op dat moment is de inschrijving bindend en ben je het lesgeld verschuldigd

2.b. Inschrijvingen worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

2.c. Per workshop of cursus zijn er slechts een bepaald aantal plekken beschikbaar. Het aantal ligt tussen de 6 en 8 deelnemers per cursus.

2.d. Wanneer de cursus al vol is dan kun je je gegevens achterlaten zodat ik je kan benaderen als er een afmelding is, of voor de inschrijving van een nieuwe cursusronde. Er is geen wachtlijst/ reservelijst. Mocht er een plek zijn vrijgekomen, neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

2.e. Inschrijvingen worden niet automatisch verlengd. Voor iedere cursus moet je je opnieuw inschrijven. Schrijf je tijdig in om zeker te zijn van een plaats.

3. Afmelden door de deelnemer voor een cursus(ronde) of een les

3.a. Afmelden voor een cursus(ronde) dient via e-mail te gebeuren.

3.b. Bij afmelding voor een cursus(ronde) wordt er €50,- aan administratiekosten ingehouden.

3.c. Afmelding voor een cursus(ronde): Bij afmelding tot 3 weken (21 dagen) voor aanvang krijgt u het volledige bedrag terug, minus de administratiekosten. Bij annulering tussen 21 tot 14 dagen voor aanvang van de startdatum wordt 50% van het deelname geld in rekening gebracht. Restitutie is niet meer mogelijk vanaf 2 weken vóór aanvang van de cursus/workshop en nadat de cursus/workshop gestart is. Annuleren is dan niet meer mogelijk en het volledige lesgeld is verschuldigd.

Bij het niet verschijnen tijdens de workshop, wordt ook geen geld teruggeboekt.

3.d. Mocht je niet naar een les kunnen komen, meld het even. Je kunt per cursusronde 1 les inhalen* door een les met een andere cursus mee te doen.

 

* dit geldt alleen in de normale situatie, niet gedurende Covid-19-tijd. Dan moet ik dit helaas beperken omdat het dan te moeilijk realiseerbaar is.

 

4. Annulering of verplaatsing door Juliette Tulkens

4.a. Juliette Tulkens is gerechtigd bij onvoldoende deelnemers de aangeboden cursus te annuleren. Mocht een workshop of cursus geen doorgang vinden of worden uitgesteld, dan ontvang je daarvan uiterlijk 7 dagen voor aanvang bericht.

4.b. Juliette Tulkens is gerechtigd tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van de workshop of cursus de datum van een workshop of cursus te wijzigen. De cursist wordt hiervan op de hoogte gesteld via e-mail en heeft de mogelijkheid in overleg de workshop of cursus kosteloos te verplaatsen/annuleren.

4.c. Juliette Tulkens is gerechtigd bij ziekte zich te laten vervangen door een andere docent of de aangeboden workshop of cursus te annuleren. Bij annulering wordt in overleg de les verplaatst naar een andere datum of geannuleerd en de eventueel betaalde cursuskosten worden gerestitueerd.

4.d. De cursus vindt alleen plaatst mits er minimaal 4 deelnemers zijn. Bij minder deelnemers kan de workshop niet doorgaan.

5. Betaling

5.a. De deelnemer dient het lesgeld over te maken binnen de gestelde termijn vermeld op de factuur. Contant betalen of in termijnen is niet mogelijk.